Kiemelt hírek Szentes

Szerb-magyar néptánc est a megyeháza udvarán

Szentes és Bácskatopolya (Szerbia) testvérvárosi szerződésée aláírásának 50. évfordulója tiszteletére Szentes város Önkormányzata és a Szentesi Művelődési Központ június 27-én Szerb-Magyar estet rendezett a Megyeháza KKK udvarán.

A műsorban fellépett a Bácskatopolyai Cirkalom Néptáncegyüttes és a Vuk Karadzic Néptáncegyüttes. A két néptáncegyüttes szerb – illetve magyar néptáncokat adott elő.

A közönség szerb-magyar étel kóstolón a csevapcsicsát és a lecsót is megízlelhette.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2856590317745440

Szerb-magyar néptánc est

Szerb-magyar néptánc est a megyeháza udvarán (Képmelléklettel) Szentes és Bácskatopolya (Szerbia) testvérvárosi szerződésée aláírásának 50. évfordulója tiszteletére Szentes város Önkormányzata és a Szentesi Művelődési Központ június 27-én Szerb-Magyar estet rendezett a Megyeháza KKK udvarán.A műsorban fellépett a Bácskatopolyai Cirkalom Néptáncegyüttes és a Vuk Karadzic Néptáncegyüttes. A két néptáncegyüttes szerb – illetve magyar néptáncokat adott elő. A közönség szerb-magyar étel kóstolón a csevapcsicsát és a lecsót is megízlelhette.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2856590317745440

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. június 27., csütörtök

Vélemény, hozzászólás?