Kék hírek Kiemelt hírek

Szerelemből lopott kerékpárt

A szentesi rendőrök bíróság elé állítás javaslatával fejezték be a nyomozást egy helybéli fiatallal szemben, aki kerékpárt lopott a városban, majd a gyanúsított barátnőjének adta ajándékba az eltulajdonított kétkerekűt.

A feltételezett elkövető 2018. március 23-án hajnalban a buszpályaudvaron várakozott, amikor arra gondolt, hogy a tárolóban lezárt biciklivel hamarabb eljuthat barátnőjéhez Derekegyházra. A 20 éves férfi szétfeszítette a kerékpár zárját, majd eltekert a járművel a közeli településre. A tolvaj barátnőjének azt mondta, hogy az előző nap kapott fizetésből vásárolta a kétkerekűt és ajándékba hozta azt neki.

A szentesi nyomozók néhány nap alatt megállapították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi kilétét. Őt előállították, a kerékpárt lefoglalták, majd visszaadták azt a tulajdonosnak.

A feltételezett elkövetővel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. A rendőrök az ügyet a nyomozás befejezését követően bíróság elé állítás javaslatával továbbították az illetékes ügyészségnek.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?