Kiemelt hírek Szentes

Szeretetakció – gálaműsor

A szentesi Árpád Szabadidős Sportklub december 6-án az Ifjúsági Házban rendezte meg a 32. “SZERETETAKCIÓ A SZEGÉNYEK KARÁCSONYÁÉRT” ünnepi gála műsorát.

A rendezvényt Krausz Jánosné, az Árpád Szabadidős Sportklub elnöke nyitotta meg, köszöntve a megjelenteket és a meghívott vendégeket. Beszélt a program történetéről, kifejezve reményét a folytatás sikerében.

Köszöntőt mondott Szabó Zoltán Ferenc polgármester, aki kitért arra is, hogy az önkormányzat a jövőben is támogatni fogja a rászoruló családokat, munkájában pedig érvényesülni fog a szolidaritás.

Az adományozók között szereplő MSZP Alapítvány képviseletében Kunhalmi Ágnes, országgyűlési képviselő szólalt fel, az elesettek határozott támogatására hívta fel a figyelmet.

Veres-Ravai Réka, evangélikus lelkész ökumenikus karácsonyi gondolatait osztotta meg a résztvevőkkel, majd Berényiné dr. Papp Erzsébet ny. középiskolai tanár verset mondott

Az ünnepi gála műsorban a Százszorszép Óvoda (Katica csoport), valamint a Rákóczi utcai Óvoda (Szivárvány csoport) karácsonyi műsort mutatott be. A Zentagunarasi Graeca János Színjátszó és Irodalmi Egyesület Pimpáré csoportja a ’Horgosi betlehemes’-t adta elő.

 

Továbbá láthatta még a közönség a szentesi Piroska tánccsoport előadását, valamint hallhatta a helyi Vadrózsa énekegyüttes népdal csokrát.

A Szeretetakció a szegények karácsonyáért kezdeményezés keretében
indított gyűjtés eredményeként összeállított adományok átvételére jogosító utalványokat – a program végén – 283 rászoruló családnak adták át.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3322400851164382

 

 

Vélemény, hozzászólás?