Hírek Kiemelt hírek Sport Térség

Színvonalas tornaverseny – ünnepi pillanatok

A Szegvári Diáksport Egyesület és a Szegvári Forray Máté Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében február 17-én, a községi iskola tornacsarnokában rendezték meg a 28. „Forray Tornaversenyt”.

 

 

A megméretésen öt csapat I.-IV. korcsoportos, ’B’ kategóriás tornászai vettek részt a következő diák sportegyesületek képviseletében: Szeged, Arany Torna DSE; Szeged, Béke Utcai Általános Iskola; Kiskunfélegyháza;  Szegvár, Forray; Szentes, Koszta.

A helyiek, a Szentesi Koszta József Általános Iskola és a Szegvári Forray Máté Általános Iskola tornászai jó felkészültségüket bizonyítva, szépen szerepeltek.

Kosztás tornászok:

Két 'Kosztás' lány talajgyakorlata

Színvonalas tornaverseny – ünnepi pillanatokA szegvári tornaversenyről szóló részletes cikket itt olvashatja:http://hir45.hu/szinvonalas-tornaverseny-unnepi-pillanatok/Képek a versenyről: azonnal

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. február 19.

A részletes eredményeket ide kattintva olvashatja:

navigate_before
navigate_next

 

Az 1-3. helyezett csapat tagjai érmet és oklevelet kaptak. Az egyéni  összetett győztes jutalma kupa, a 2-3. helyezetté érem volt.  A szerenkénti első három helyezett oklevelet kapott. A versenyen való szerepléséért valamennyi résztvevő emléklapot vehetett át.

A verseny ünnepi és megható pillanata volt, amikor Gémes László, Szegvár Nagyközség polgármestere köszöntötte nyugdíjba vonulásuk alkalmából, a (ritka) nagy hagyományokkal rendelkező verseny két kezdeményezőjét és szervezőjét: Pólyáné Téli Évát és Vass Tibort.

 

Vélemény, hozzászólás?