Kiemelt hírek Szentes

Szobor- és karikatúra kiállítás nyílt a Szecessziós Házban

A Kiséri Napok keretében Szentesen, a Szecessziós Házban október 6-án nyílt meg dr. Csíky László portré- és karikatúraszobrász, Szentes Város Díszpolgára, valamint Tónió (Tóth Antal) portré- karikatúrarajzoló közös kiállítása.

Képek:

navigate_before
navigate_next

 

A szépszámú közönséget és a művészeket Dömsödi Teréz önkormányzati képviselő üdvözölte, beszélt a rendezvénysorozat néhány programjáról is, majd Szirbik Imre, a város polgármestere köszöntötte a megjelenteket.

A tárlatot Balázs Árpád Erkel-díjas zeneszerző, Érdemes Művész, Szentes Város Díszpolgára nyitotta meg – közvetlen szavakkal. Felhívta a figyelmet, hogy a kiállítás részeként a két alkotóról szépen összeszedett életrajzi adatok is olvashatók, ezért a megnyitóban leginkább az alkotások művészi, esztétikai értékét vázolta.

A megnyitón közreműködött Zalai Antal hegedűművész, akinek elegáns virtuóz hegedűjátékát Balázs Árpád külön is kiemelte.

Zalai Antal

Szobor- és karikatúra kiállítás nyílt a Szecessziós HázbanA Kiséri Napok keretében Szentesen, a Szecessziós Házban október 6-án nyílt meg dr. Csíky László portré- és karikatúraszobrász, Szentes Város Díszpolgára, valamint Tónió (Tóth Antal) portré- karikatúrarajzolóközös kiállítása.A megnyitón közreműködött Zalai Antal hegedűművész, akinek elegáns virtuóz hegedűjátékát Balázs Árpád külön is kiemelte.A részletes cikk:Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2285956081475536

تم النشر بواسطة ‏‎Szentesi Gyors – hangos hírújság‎‏ في الإثنين، ٨ أكتوبر ٢٠١٨

A kiállítás október 12-ig, naponta 15.00-19.00 óráig látogatható. (Délelőttre csoportos bejelentkezést is várnak, telefon: 06 20 9837 226.)

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?