Kiemelt hírek Szentes

Szorosabbá vált Szentes és Újvidék fotós-kapcsolata

Szentesi Művelődési Központ Fotókörének meghívására április 20-22. között Szentesen tartózkodott a Vajdasági Fotó-, Film- és Videoszövetség hattagú delegációja. A vajdasági fotósokat Nagy István fotóművész, a Szentesi Fotóklub vezetője fogadta, majd kalauzolta a vendégeket.

A látogatás során két kiállítás nyitottak meg: egyet az Ifjúsági Házban, ahol 24 vajdasági fotográfus alkotásaiból nyílt egy tárlat, a másikat a Galéria Kávéházban, ahol Dušan Živkić, a szövetség vezetőjének a kiállítását rendezték meg. Mind a két kiállítás május hónapban még megtekinthető.

 

 

A Novi- Sad-ról érkezett fotósokat a Kurca-partján töltött két nap során megismertették városunk nevezetességeivel, melyek még fotós szemszögből érdekesek lehetnek.

 

Nem új keletű a két csoport közötti kapcsolat, erről beszélt szerkesztőségünknek Nagy István:

Nagy István a fotóklub nemzetközi kapcsolatairól

Szorosabbá vált Szentes és Újvidék fotós-kapcsolataSzentesi Művelődési Központ Fotókörének meghívására április 20-22. között Szentesen tartózkodott a Vajdasági Fotó-, Film- és Videoszövetség hattagú delegációja. Nem új keletű a két csoport közötti kapcsolat, erről beszélt szerkesztőségünknek Nagy István, amitt itt láthat.Részletes cikk itt olvasható:http://hir45.hu/szorosabba-valt-szentes-es-ujvidek-fotos-kapcsolata/

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. április 24.

 

Vélemény, hozzászólás?