Kiemelt hírek Sport Szentes

Sztanó Gyuri újabb világbajnoki címre tör

Sztanó György, szentesi parafekvenyomó sportoló három éve kezdte el az erőemelést, akkor 85 kg-mal, most 130 kg-nál tart. Mindeközben junior kategóriában többször lett magyar bajnok, valamint Európa-bajnoki és világbajnoki címet is nyert.  Az idén már a felnőttek között versenyez, és megmérette magát az épek között is.

Továbbra is nagyon keményen edz, de kérésünkre nyilatkozott az idei esztendő nemzetközi versenyein elért eredményeiről és a közeli céljairól:

Sztanó György 2018 évi eredményei és további céljai

Sztanó Gyuri újabb világbajnoki címre törSztanó György para fekvenyomó sportoló három éve kezdte el az erőemelést, akkor 85 kg-mal, most 130 kg-nál tart. Mindeközben junior kategóriában többször lett magyar bajnok, valamint Európabajnoki és világbajnoki címet is nyert. Az idén már a felnőttek között versenyez, és megmérette magát az épek között is. Továbbra is nagyon keményen edz, de kérésünkre nyilatkozott az idei esztendő nemzetközi versenyein elért eredményeiről és a közeli céljairól.(Ezt láthatják a videón)Nagyon örömteli hír még Sztanó Gyuri életében: befejezte a tanulmányait a HSzC szentesi Pollák Antal Szakgimnázium, és Szakközépiskolában: jó eredménnyel vizsgázott, és most már CAD-CAM informatikusi végzettséggel rendelkezik.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. július 23., hétfő

 

Nagyon örömteli hír még Sztanó Gyuri életében: befejezte a tanulmányait a HSzC szentesi Pollák Antal Szakgimnázium, és Szakközépiskolában: jó eredménnyel vizsgázott, és most már CAD-CAM informatikusi végzettséggel rendelkezik.

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?