Kiemelt hírek Szentes

„Szúnyogirtási akciót indított a kormányzat” (is)

Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője, agrárminiszterhelyettes július 17-én a Szentesi Fidesz irodában sajtótájékoztatót tartott időszerű témákban.

Beszélt a Nemzeti Konzultációs ívekről, melyek ezen a héten érkeztetek a Csongrád-Csanád megyei családokhoz. Röviden ismertette annak tartalmát, és kérte az állampolgárokat, hogy töltsék ki, és juttassák el a megadott címre, hogy a kormány minél több vélemény ismeretének birtokában tudjon dönteni.
Az itt látható videón még több részletet ismerhet meg:
https://www.youtube.com/watch?v=sfEqukC9MHY

A helyi kérdéskörök közül először a szúnyogirtásról beszélt, mivel tisztában van vele, hogy Szentes térségében is ez óriási gond. A kormányzat országos akciót indított a szúnyog invázió megszüntetésére – további információkat itt talál:

Szóba kerül a csongrádi Agrárképzési Centrum tárgyköre. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy nagyon hasznos kezdeményezésnek tartja az agrárképzés egyesítését középfokú szinten is, és kedvezőnek tartja, hogy a központ Csongrádra került. Biztos abban, hogy az újabb feladatnak megfelel a Bársony István Mezőgazdasági Technikum, illetve a város.

Képek a tájékoztatóról:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4110791305658662

Vélemény, hozzászólás?