Hírek Kiemelt hírek Térség

Szupermarket lett a ‘fábiáni Szeleczkei bolt’

Szeptember 6-án ünnepelt Fábiánsebestyén: ugyanis ekkor nyitották meg ünnepélyesen a HUNOR COOP ZRt. által újjáépített fábiánsebestyéni Coop Szupermarketet.
A megnyitón Mészáros Zoltán, a cég elnök-vezérigazgatója mondott családias jellegű köszöntőt, amelyből az is kiderült, hogy a mai 21. századi követelményeknek megfelelően korszerűsített bolt helyén valamikor a helyiek által nagyon közkedvelt és népszerű Szeleczkei József boltja állt. Sőt, mellette még sorolta azoknak a kollégáknak a nevét is, akik a későbbiekben (akár ma is) ebben az üzletben dolgoztak.
A megyitón többek között az is elhangzott, hogy beruházás a Magyar Falu Program támogatásával valósult meg, összértéke pedig több mint 300 millió Ft, melyből 63 millió Ft a támogatás.
Az eladótér alapterületét a duplájára növelték, illetve a hűtött felületet meghatszorozták. Az üzlet bővítése mellett energiatakarékos berendezéseket, modern belső technológiákat vezettek be, illetve napelemes rendszert is telepítettek az áruház tetejére.
Az áruválasztékot kibővítették: az eddigi 2500 cikkelemhez képest közel 4000 cikkelemből álló választék várja a vásárlókat. A dolgozói létszám a felújítást követőn 12 főre bővült, és mint ahogy eddig, ezután is változatlan kedvességgel, hozzértéssel szolgálják a vásárlókat – tette hozzá a cég elnök-vezérigazgatója.
Majd kitért arra is, hovgy számukra ez a legfontosabb, számítanak a hűséges vásárlóikra, Fábiánsebestyénen a lakosság közel fele (952 fő) törzsvásárlójuknak számít.
A Coop Szupermarket reggel 6 órától hétköznap este 19 óráig tart nyitva. Szombaton és vasárnap a helyi szokásokhoz igazodik a nyitva tartási ideje.
A beruházás létrejöttét megköszönte Faragó Ferenc, a község alpolgármestere.
A megnyitón közreműködött Paulovics Tamás (vers), valamint a helyi általános iskola alsós csoportja.

Vélemény, hozzászólás?