Kiemelt hírek Szentes

Találkoztak a kézilabda szentesi szerelmesei

Szentesi Farkasok Kézilabda Club november 11-én rendezte meg a II. Szentesi Kézilabdás Fesztivált, ahová eljöttek a rég-és közelmúlt, valamint a jelen időszak kézilabdásai.

Ünnepélyes megnyitóval kezdődött a találkozó, a megjelenteket Szarka Attila, a klub utánpótlás igazgatója köszöntötte.

A nagy közös mozgás bemelegítéssel indult, majd hetes dobó versennyel folytatódott. Ezután a jelen korszak utánpótlás kézisei játszottak egy rövid  meccset, majd a hölgyek, őket követően az urak tartottak bemutatót alig kopott tudásukból. A játékokat Orosz Tibor, az örökifjú edző vezette.

Az eseményen, melyen megjelent Szirbik Imre polgármester és Antal Balázs Tibor önkormányzati képviselő is, az örökmozgó, és most is fő szervező Oroszné Tihanyi Mártának köszönhetően sportos, jó hangulat jellemezte a kétórás együttlétet.

A videón Szarka Attila a találkozó lényegét foglalja össze:

Szarka Attila a szentesi kézilabdáról

Találkoztak a kézilabda szentesi szerelmesei(Videóval és képmelléklettel)Szentesi Farkasok Kézilabda Club november 11-én rendezte meg a II. Szentesi Kézilabdás Fesztivált, ahová eljöttek a rég-és közelmúlt, valamint a jelen időszak kézilabdásai.Ünnepélyes megnyitóval kezdődött a találkozó, a megjelenteket Szarka Attila, a klub utánpótlás igazgatója köszöntötte.A nagy közös mozgás bemelegítéssel indult, majd hetes dobó versennyel folytatódott. Ezután a jelen korszak utánpótlás kézisei játszottak egy rövid meccset, majd a hölgyek, őket követően az urak tartottak bemutatót alig kopott tudásukból. A játékokat Orosz Tibor, az örökifjú edző vezette.Az eseményen, melyen megjelent Szirbik Imre polgármester és Antal Balázs Tibor önkormányzati képviselő is, az örökmozgó, és most is fő szervező Oroszné Tihanyi Mártának köszönhetően sportos, jó hangulatjellemezte a kétórás együttlétet.A videón Szarka Attila a találkozó lényegét foglalja össze.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2355657634505380

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. november 12., hétfő

Vélemény, hozzászólás?