Kiemelt hírek Szentes

Tavaszköszöntés – verssel és zenével

A Szentesi Városi Könyvtárban április 26-án Tavaszköszöntő címmel zenés-irodalmi estet rendeztek, melyen a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola növendékei adtak elő zenés részletek, és a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjai mondtak verseket.

A vendégeket Szekeres- Dancsó Mónika, a könyvtár munkatársa köszöntötte, majd konferálta a műsort. Ennek kapcsán azt is megtudtuk, hogy a program zenés estnek indult, de a szakgimnázium tanárai és tanulói önként bejelentkeztek, hogy színesebbé teszik az évszak köszöntését.

A zeneiskola képviseletében a Százszorszép Énekegyüttes, Kiss Viktória, Kotvics-Varga Eszter Tóth Ábel és Vágó Veronika (felkészítő tanár), Rácz Réka, Szabó Judit, Puskás Anna és Nánási Orsolya (felkészítő tanár), Gilicze Gergő, György Gábor Konrád, Kiss Bercel, Szabó László, Szőke Benedek és Sáfrán Bálint (felkészítő tanár), Endrédi Luca és Mácsai Kristóf lépett fel.

A videón egy rövid válogatást láthat műsorukból:

A zeneiskola növendékei a szentesi könyvtárban

Tavaszköszöntés – verssel és zenévelA Szentesi Városi Könyvtárban április 26-án Tavaszköszöntő címmel zenés-irodalmi estet rendeztek, melyen a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola növendékei adtak elő zenés részletek, és a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjai mondtak verseket. A részletes cikk itt olvasható:.http://hir45.hu/tavaszkoszontes-verssel-es-zenevel/

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. április 26.

 

Verset mondott: Trenka Zsolt, Füzessy Gabriella, Fejes Arnold, Kisalbert Martin, Farkas Péter, Tigyi Zoltán, Vida Viktória Debóra, Gyapjas Alexandra, Borda Dávid és Ocskó Henrik – valamennyien a szakgimnázium és szakközépiskola diákjai.

 

Jó volt látni és hallani – egyebek mellett – a Zsoldos tanulóinak értő versmondását, a zeneiskola növendékeinek magabiztos előadását, a tanáraikkal történő harmonikus együtt muzsikálását. Köszönet a fellépő fiataloknak, és az őket felkészítő tanároknak.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?