Csongrád Hírek

Telt házas fórum a Soros-tervről Csongrádon

fidesz
fidesz
fidesz
fidesz
fidesz
fidesz
fidesz
fidesz
fidesz
fidesz
navigate_before
navigate_next

Megkezdődött a nemzeti konzultációt segítő országjárás, november 19-ig minden választókerületben, összesen több mint 200 helyszínen terveznek fórumot tartani Védjük meg Magyarországot! címmel. Az országjárásban részt vesznek a kormány tagjai, a Fidesz vezető politikusai, országgyűlési képviselői, választókerületi elnökei. A programsorozat keretében Farkas Sándor meghívására dr. Kovács Zoltán érkezett Csongrádra, hogy az érdeklődőknek arról tartson előadást, milyen vesztenivalónk van és mit kell megvédeni az elkövetkező hetekben, hónapokban. A Soros-terv egy végeláthatatlan folyamatot indított el – mondta a fórumot megelőző sajtótájékoztatón Farkas Sándor. Brüsszel a korlátlan betelepítési kvóta mellett döntött. Dr. Kovács Zoltán kiemelte: Juncker fiókjában nincs egy olyan dosszié, amire az van írva, hogy Soros-terv. Ennek vannak állomásai, amelyeket Soros György megírt, nyilatkozott sajtóorgánumokban, könyvekben, és a különböző lépések tetten érhetők az Európai Unió intézkedéseiben.  Ezek a lépések azért veszélyesek, mert az ország függetlenségét befolyásolhatják, mert teljesen átformálják a gazdasági menekültek által a jelenlegi kialakult társadalomszerkezetet. Magyarország nem úgy akarja megoldani a népesedési problémáját, hogy kívülről hoz be migránsokat, letelepíti őket (akiknél nagy létszámú a gyerekáldás – emelte ki az államtitkár), hanem a családtámogatási rendszeren keresztül, és ennek már van eredménye, nő a gyermekvállalási kedv.

Fontos kérdés a saját anyanyelvünk, a saját kultúránk, a saját keresztény vallásunk, és nem szeretnénk párhuzamos társadalmakat, mint ahogy az tetten érhető több európai városban is – hangsúlyozta dr. Kovács Zoltán. Időben kell megtámogatni a kormányzati politikát, mindenki elmondhatja a véleményt a Nemzeti Konzultáció keretében. A V4 országok támogatására is számíthatunk. Azokban az országokban, ahol az elmúlt időszakban választások voltak, a migránsok behozatala mellett kardoskodó pártok veszítettek, vagy csökkent a támogatottságuk, pl. Ausztria vagy Németország esetében.  Ez biztonságpolitikai kérdés is, hiszen 350 áldozata van a terrorcselekményeknek Európában, az Iszlám Állam nevében, gyakorlatilag ellenségnek tekintik az európai keresztény embert – mondta az államtitkár. Számtalan esetben történt nőkkel szembeni erőszak is.

Legyen Magyarország biztonságos ország, legyen érvanyag a kormány mögött, próbáljunk a Soros-terv elemei ellen a Nemzeti Konzultációval is fellépni, kérte dr. Kovács Zoltán, államtitkár a fórumon.

Vélemény, hozzászólás?