Hírek Kiemelt hírek Térség

A térségi kamarák zárszámadó ülései

A hagyományos tavaszi beszámoló küldöttgyűlést megelőzően a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2018. februárjában és márciusában tagozati üléseket tart a megyében. Ekkor a tagozati ülések mellett a térségi és városi szervezetek rendezvényeire is várják az érdeklődőket. Az eseményeken a résztvevő vállalkozások képviselői képet kaphatnak a gazdasági önkormányzat előző évben elvégzett munkájáról, emellett szakmai előadásokra is sor kerül.

A tagozatok beszámoló üléseit Szegeden, a kamarai székházban rendezik meg. Ezek sorát február 19-én az Ipari Tagozat rendezvénye nyitja. Ezt február 20-án a Szolgáltatási Tagozat és a Kereskedelmi Tagozat együttes ülése követi. A tagozati beszámolókat a Kézműipari Tagozat március 13-i ülése zárja, ahol ismét az informatika kerül az előtérbe.

A térségi üléseken a kamara megyei és térségi vezetői beszélnek a 2017-ban elvégzett feladatokról, valamint a 2018-re vonatkozó tervekről. Az első ilyen esemény február 19-én 16 órakor Hódmezővásárhelyen, a Városháza dísztermében lesz. Makón február 26-án 15 órakor várják a kamarai tagokat a Grand Hotel Gloriusban, ahol Farkas Éva polgármester tájékoztatja a résztvevőket a település terveiről.

A kisteleki térségi szervezet március 6-án tartja ülését a polgármesteri hivatalban, ahol Nagy Sándor polgármesterrel is konzultálhatnak a jelenlévők. A gazdasági önkormányzat Szentes térségi szervezete március 7-én az Aranykalász Étteremben várja a résztvevőket, ahol Szirbik Imre polgármester és Farkas Sándor országgyűlési képviselő beszél a település és vonzáskörzetének helyzetéről és terveiről.

 

Másnap, március 8-án a csongrádi polgármesteri hivatalban gyűlnek össze a vállalkozások képviselői, akikhez Bedő Tamás Albert polgármester is szól majd. Végül Mórahalmon, az Aranyszöm Rendezvényházban március 9-én Nógrádi Zoltán polgármester a város helyzetéről és a vállalkozásokat érintő tervekről tart tájékoztatót a CSMKIK Mórahalmi Térségi Szervezetének beszámoló ülésén.

Vélemény, hozzászólás?