Kiemelt hírek Szentes

Több millió forint a kórháznak – korszerűsítésre

“A szépség természetes forrása az egészség, ezért az AVON számára a nők egészsége ugyanolyan fontos, mint a szépségük” – a cég küldetésnyilatkozatából.. A szépségipari vállalat ezért kötelezte el magát az emlőrák elleni küzdelem mellett: folyamatosan gyűjti az adományokat, aktívan hozzájárulva ezzel az emlőrák elleni küzdelemhez.

Minden eladott termék után 1 Ft-ot egy adománygyűjtő alapba tesz, mindemellett adománygyűjtő termékeket árul, melyeknek ára 100%-ban jótékony célokra megy. Ezekből évente több tízmillió forint gyűlik össze.

A vállalat úgy döntött, hogy az idén (másik két egészségügyi cél támogatása mellett) 6.8 MILLIÓ forintot adományoz a Dr. Bugyi István Kórház mammográfiai centrumának korszerűsítésére. Őszintén reméljük, hogy sokak gyógyulásához, betegségének megelőzéséhez járul hozzá ez az adomány!

A vállalat szeptember 14-én tartotta országos koordinátor-konferenciáját, ahol bejelentették a jó hírt. Az összeg felhasználása a szentesi szakemberekkel történő egyeztetéssel történik.

(A szerkesztő megjegyzése: lehet, hogy kevésnek tűnik az összeg, lehet, hogy csak egy osztály részesül abból, de nem szabad ezt (sem) lebecsülni. Csak hála jár azoknak, akik Szentest támogatták, és azoknak, akik kiharcolták, hogy ide kerüljön!)

Vélemény, hozzászólás?