Kiemelt hírek Térség

Több mint félszáz pedagógus részesült elismerésben

A Szentesi Önkormányzat június 9-én a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban tartotta meg a Pedagógus napi ünnepségét. Az ünnepségen megjelent és felszólalt Farkas Sándor miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, Szirbik Imre Szentes polgármestere, Balázs József, a fenntartó Hódmezővásárhelyi Tankerület igazgatója, dr. Demeter Attila alpolgármester, Kovács János, a helyi képviselőtestület Művelődési-, Ifjúsági- és Sportbizottságának elnöke, valamint az oktatási intézmények vezetői.

Farkas Sándor egyebek mellett a pedagógusok kiemelkedően fontos nevelőmunkájáról beszélt. Szirbik Imre azon pedagógusok teljesítményére (is) felhívta a figyelmet, akik a tanulók meglévő, nem a legjobb adottságaihoz képest is ki tudják hozni belőlük a jobb eredményt. Balázs József kijelentette: a korszerűbb feltételekhez, korszerűbb módszertannal rendelkező pedagógusokra van szükség.

 

 

 

 

 

 

 

Ezt követően 67 pedagógus kapott elismerést: díszdiplomát, szolgálati érmet, városi, tankerületi és szakszervezeti elismeréseket.

 

Az elismerések átadását követően Bácskai Mihályné, nyugalmazott középiskolai tanárnő közvetlen szavakkal köszönte meg az elismeréseket, illetve  a pedagógus hívatás lényegéről beszélt:

Bácskai Mihályné, nyugalmazott középiskolai tanárnő

Több mint félszáz pedagógus részesült elismerésbenA Szentesi Önkormányzat június 9-én a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban tartotta meg a Pedagógus napi ünnepségét. Az elismerések átadását követően Bácskai Mihályné, nyugalmazott középiskolai tanárnő közvetlen szavakkal köszönte meg az elismeréseket, illetve a pedagógus hívatás lényegéről beszélt:A részletes cikk itt olvasható:

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. június 9.

 

Az ünnepségen a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola, Nánási Orsolya tanárnő vezette klarinét kvartettje, és Nagy János, címzetes zeneiskolai igazgató – zongorán – működött közre.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?