Kiemelt hírek Szentes

Tűzoltók a katolikus oviban

A Szentesi Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda intézménye  elnyerte a Csongrád megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által kiírt rajzpályázaton a „A LEGKREATÍVABB ÓVODA 2018” címet. A cím elnyerése mellé – ajándékképpen – a Szentesi Tűzoltóság június 8-án látványos bemutatót tartott az intézmény udvarán az óvodások számára.

A program azzal kezdődött, hogy Kálmán Raymund, a Szentesi Tűzoltóság parancsnoka átadta a verseny dísze Oklevelét Remzsőné Lakos Máriának, az oktatási intézményegység vezető-helyettesének.

 

Az óvodavezetőtől megtudtuk, hogy „az Országos Tűzmegelőzési Bizottság Alkotói Pályázatot hirdetett, melyre óvodásaink is sok szép rajzzal neveztek. Évekre visszamenőleg hagyománya van ezen a megmérettetésen való részvételnek, több gyermekünk munkáját részesítették már díjazásban.

Május utolsó hetében kaptuk az örvendetes hírt, hogy óvodánk elnyerte „A LEGKREATÍVABB ÓVODA 2018.” címet, mely együtt jár a tűzoltóság egyszeri, az intézményünkben tartandó bemutatójával”. Gyermekeink és dolgozóink izgalommal várták a rendezvényt, örülünk a sikernek, és örülünk ennek az izgalmas, érdekes, látványos bemutatónak – mondta Remzsőné.

A bemutatóról (mentőszer bemutatója, roncsautóból életmentés) itt láthatnak egy rövid videó-összeállítást:

Szentesi tűzoltók a katolikus oviban

Tűzoltók a katolikus ovibanA Szentesi Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda intézménye elnyerte a Csongrád megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által kiírt rajzpályázaton a „A LEGKREATÍVABB ÓVODA 2018” címet. A cím elnyerése mellé – ajándékképpen – a Szentesi Tűzoltóság június 8-án látványos bemutatót tartott az intézmény udvarán az óvodások számára.A részletes cikk itt olvasható:

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. június 8.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?