Hírek Kiemelt hírek Szentes

Üdülőközpont újra nyitás: május 1.

Kedvező számok, kedvező hírek érkeznek a járványügyi helyzettel kapcsolatban, ezért már a kormány is foglakozott a korlátozások enyhítésének további lépéseivel.
A Szentesi Sport- és Üdülőközpont Nonprofit Kft vezetése is értékelte a kialakult helyzetet, és úgy döntöttek, hogy amint a Belügyminiszter Úr nyilvánosságra hozza, hogy országosan elértük a 4 millió beoltott számot, akkor a hatályos szabályozás szerint (reméljük május 1-én) újra megnyitja kapuit a Szentesi Strand, az alábbi korlátozásokkal:
• A Kormányrendelet értelmében (sajnos) csak azoknak a 18 év feletti felnőtteknek lesz lehetőségük igénybe venni a szolgáltatásainkat, akik már megkapták a védettségi igazolványukat. A belépéskor fel kell mutatniuk a személyi igazolványukkal együtt. Ennek hiányában a személyzet nem engedhetik be Önöket!
• A 18 év alattiak, védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében jöhetnek be.
• Eltérő szabályok vonatkoznak az uszoda (33-as és fedett medence) valamint a többi rész (szabadtéri medencék, brüg, wellness, élmény) használatára.
Az uszodát 18 év alatti versenyszerűen sportolók és védettségi igazolvánnyal rendelkezők használhatják, és nézőként is bejöhetnek.
Az Üdülőközpont zárt területein a maszk használata továbbra is kötelező, a medencéket és azok 1,5 méteres környezetét kivéve.
Az intézmény vezetése bízik benne, hogy mihamarabb mindenki előtt szabadon nyitva állhatnak!
Addig is jó egészséget és kitartást és türelmet kívánnak mindenkinek!
Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „Szentesi Sport- Üdülőközpont Nonprofit Kft. N DR. RÉBELI- SZABÓ JÓZSEF ÁROSI SPORTUSZODA H. SZENTESI Szentes, Jallany Gábor part BH”

Vélemény, hozzászólás?