Hírek Kiemelt hírek Szentes

Új év, új egyesület, új edző

A tavalyi évben 3 versenyen tudtam részt venni: Világkupán, Nemzetközi Versenyen, majd Világbajnokságon. Úgy érzem, hogy teljesítményemhez méltóan zártam az évet. 2022-ben a legnagyobb célom a Parafekvenyomó Európa Bajnokság lesz, amit majd Grúziában, Tbiliszi városában rendeznek meg szeptemberben.
Célom csakis egy: az eddigi legerősebb fizikumommal indulni, és a 2018-as eredményemen (ami a 8. hely volt) javítani, konkrét helyezésről azonban még nem szeretnék beszélni, mivel a versenyig van még hátra néhány hónap, de mindent megteszek, hogy Magyarországot és Szentest méltóképpen képviseljem a megmérettetésen. Alapozó edzéstervem utolsó hetének felén vagyok. Utána egy verseny szintű edzés lesz, ahol felmérem jelenlegi formámat.
Nagy megtiszteltetés ért, amikor néhány nappal ezelőtt meghívást kaptam a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés Elnökétől az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett Nemzeti Est Díjátadó ünnepségére, Maroslelére. Ezen a nagyszerű rendezvényen Csongrád-Csanád Megye Sportjáért és Ifjúságáért kitüntetésben részesültem!
Céljaim ezek után nem változtak. Megyek tovább az utamon!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
(Sztanó György)

Vélemény, hozzászólás?