Hírek

Új férfi fodrászszalon nyílt Szentesen

A Dancsó Erika Fodrászszalon újabb üzlettel bővíti szolgáltatásait: október 15-én, a Kossuth utca 32. szám alatt megnyitotta a Barber Műhely – férfi fodrászszalont.
Ebből az alkalomból, ezen a napon 9-tól 18 óráig ingyenes hajvágást vállaltak, melyre előre kellett regisztrálni. A foglalható ingyenes időpontok több mint 90%-a gazdára talált, így ha szeretne egy trendi hajvágást, vagy szakállvágást, akkor még Ferenc és Noémi székébe beférhet. 📞 +36 30 335 9578
Minden vendégüket megajándékozzák: Heinekenekkel (alkoholos és alkoholmentes verzióban), a hűtőkben pedig Hell és Xixo termékek sorakoznak.
Tonomárné Dancsó Erika tulajdonos elmondta, hogy annyi mindent kapott már a várostól, a vendégeitől, hogy szeretne abból valamit vissza is adni – ezért készült el ’Redken’ Barber Fodrász Műhely, ahová a férfi vendégeiket várják. Férfi hajvágást eddig is vállaltak, de már „kinőtték” a Fodrász Szalont, ezért gondoltak az új fodrászat kialakítására. Szerencsére közel van a két üzlet egymáshoz, így szükség esetén (akár) ki is ’segíthetik’ egymást.
A fodrászat-belső kialakítása, berendezései, felszerelései, és nem utolsó sorban az ott dolgozó négy szakember garancia arra, hogy magas színvonalú szolgáltatást kapnak az oda betérő vendégek. A fiatal fodrászok a fővárosban szereztek OKJ-s szakképzés, egyikük még magasabb színtűt. Olyan szaktársakat választottam, akikről tudom, hogy képesek azt a szellemiséget és munkát nyújtani, ami egyezik az enyémmel, és tevékenyésgük hasonlítani fog a fodrász szalonomhoz – tette hozzá az eddig elmondottakhoz Dancsó Erika.
Így folytatta: az új üzlet nyugodt hangulata, az ott kapott szolgáltatás mosolygós légkört teremt, és boldogságot szerez a vendégeknek, mint ahogy az eddig is történt.
(További részletek a fotók között.)
Nem érhető el leírás a fényképhez.
Lehet, hogy egy kép erről: lábbeli és , szöveg, amely így szól: „HAJVÁGÁS EGYÉNI SZEMÉLYRE SZABOT HAJVÁGÁSOK HAIRCUT TAIL ORED THE DIVIDUAL BOROTVÁLÁS MELEG TÖRÖLKÃZŐS KLASSZIKUS BOROTVÁLÁS SHAVE HOT OWEL CASIC SHAVE GÉPI HAJVÁGÁS EGY HOSSZ GÉPELÉS CLIP CLIPPERCUT DIVAT HAJVÁGÁS ÉS BOROTVÁLÁS FASHION CUT AND SHAVE SZAKÁLL FORMÁZÁS BEARD TRIM Akár bejelentkezés nélkül is. Tel.: 06303359578”

Vélemény, hozzászólás?