Hírek Kiemelt hírek Szentes

Új igazgató a gimnázium élén – Sipos Kitti

Mivel az előző igazgatónak lejárt a megbízása, a fenntartó Hódmezővásárhelyi Tankerület – a pályázati eljárást követően – augusztus 16-tól 5 évre Sipos Kitti tanárnőt bízta meg a Szentesi Horváth Mihály Gimnázium vezetésével.
Az igazgatói megbízása határozott időre, 2022. augusztus 16-tól 2027. augusztus 15-ig szól.
Az új vezető már a középiskolai tanulmányait is a gimnáziumban teljesítette. Többféle felsőfokú végzettségét három intézményben szerezte.
A Károli Gáspár Református Egyetemen angol-magyar szakon szerzett tanári diplomát. Közoktatásvezetői képzettségét a Kodolányi János Egyetemen sajátította el. A Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karának Nemzetközi kommunikáció szakát is elvégezte.
A Horváth Mihály Gimnáziumban 2014 óta tanít (az utóbbi tanévben angolt, és 11-es osztályfőnök volt), előtte az akkori Pollák Antal és a Boros Sámuel Szakközépiskolákban is tanított.
Új feladatkörére a pályázat megjelenése óta készült, igyekezett minél több emberrel meg(át)beszélni a szükséges tennivalókat. Nagyon leegyszerűsítve a kérdésünkre adott válaszát: szeretné, ha a gimnázium “visszanyerné régi fényét”.
(A későbbiekben konkrétabban nyilvánosságra hozza az eléggé pontosan körvonalazódott elképzeléseit.)

Vélemény, hozzászólás?