Kiemelt hírek Szentes

Új irodát kapott a térségi kamara

Megújult környezetben, új helyen várja a vállalkozásokat, illetve képviselőit a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szentes Térségi Irodája. A gazdasági önkormányzat képviselete a Budai Nagy Antal utca 6. szám alá költözött, ahol modern körülmények között fogadják az egyre nagyobb létszámban a szervezethez forduló ügyfeleket.

A november 19-én tartott ünnepélyes megnyitón a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökségének több tagja, a helyi nagyobb cégek, vállalkozások képviselői is jelen voltak.

A rendezvény elején egy perces néma csenddel emlékeztek a nemrég elhunyt Hegedűs Istvánra, a szentesi Aranykalász Panzió Kft. egykori tulajdonosára, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  Kereskedelmi Tagozatának tagjára.

Avató beszédében Nemesi Pál, a kamara megyei elnöke örömét fejezte ki, hogy ebben a térségben is ezentúl korszerű, és minőségi körülmények közepette tarthatják a kapcsolatot ügyfeleikkel. A kamara számára is nagyon fontos, hogy jó legyen a kapcsolat a tagokkal, gyorsan, pontosan, minden információt és segítséget meg tudjanak adni  a vállalkozások számára.

Nemesi Pál, megköszönve Tímárné Stabarecz Teréz eddig szakmai és tárgyi segítségét, Elnöki elismerő Oklevelet adott át a könyvelő irodavezető asszonynak.

Horváth István, a kamara Szentes Térségi elnöke azért tartja fontos állomásnak az új iroda létrejöttét, mert évente több mint 2500 ügyféllel tartanak kapcsolatot (2017-évi adat), és ezek a találkozások a jövőben korszerű feltételek közepette jöhetnek létre.

A Budai Nagy Antal u. 6. szám alatt található irodahelyiséget – egy nemzeti színű szalag átvágásával – Nemesi Pál, Horváth István és Szirbik Imre, Szentes polgármestere nyitotta meg.

Szentes térségi kamarai iroda

Új irodát kapott a térségi kamara(Képmelléklettel)Megújult környezetben, új helyen várja a vállalkozásokat, illetve képviselőit a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szentes Térségi Irodája. A gazdasági önkormányzat képviselete a Budai Nagy Antal utca 6. szám alá költözött, ahol modern körülmények között fogadják az egyre nagyobb létszámban a szervezethez forduló ügyfeleket.A november 19-én tartott ünnepélyes megnyitón a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökségének több tagja, a helyi nagyobb cégek, vállalkozások képviselői is jelen voltak.A rendezvény elején egy perces néma csenddel emlékeztek a nemrégiben elhunyt Hegedűs Istvánra, a szentesi Aranykalász Panzió Kft. egykori tulajdonosára, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kereskedelmi Tagozatának tagjára.Avató beszédében Nemesi Pál, a kamara megyei elnöke örömét fejezte ki, hogy ebben a térségben is ezentúl korszerű, és minőségi körülmények közepette tarthatják a kapcsolatot ügyfeleikkel. A kamara számára is nagyon fontos, hogy jó legyen a kapcsolat a tagokkal, gyorsan, pontosan, minden információt és segítséget meg tudjanak adni a vállalkozások számára.Nemesi Pál, megköszönve Tímárné Stabarecz Teréz eddig szakmai és tárgyi segítségét, Elnöki elismerő Oklevelet adott át a könyvelő irodavezető asszonynak. Horváth István, a kamara Szentes Térségi elnöke azért tartja fontos állomásnak az új iroda létrejöttét, mert évente több mint 2500 ügyféllel tartanak kapcsolatot (2017-évi adat), és ezek a találkozások a jövőben korszerű feltételek közepette jöhetnek létre.A Budai Nagy Antal u. 6. szám alatt található irodahelyiséget – egy nemzeti színű szalag átvágásával – Nemesi Pál, Horváth István és Szirbik Imre, Szentes polgármestere nyitotta meg. Ezután megtekintették a három helyiségből (ügyfélfogadó, ügyfélvárakozó, tanácskozó) álló irodát és a kamara aktuális kérdéseiről is szót váltottak a résztvevők. A kapcsolattartás további formái:a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szentes Térségi Irodájának új címe: 6600 Szentes, Budai Nagy Antal u. 6., telefonszám: 30/388-7429.Képek a megnyitóról:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2369215389816271

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. november 19., hétfő

 

Ezután megtekintették a három helyiségből (ügyfélfogadó, ügyfélvárakozó, tanácskozó) álló irodát és a kamara aktuális kérdéseiről is szót váltottak a résztvevők.

A kapcsolattartás további formái:

a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szentes Térségi Irodájának új címe: 6600 Szentes, Budai Nagy Antal u. 6., telefonszám: 30/388-7429.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?