Hírek Kiemelt hírek Szentes

Új klub – új tervek – előadás az asztrológiáról

Az elmúlt hetekben alakult Életünk Lapjai Közösségi Klub január 21-én a Dózsa házban egy különleges témájú előadással „állt” a nyilvánosság elé: Mi tudható ma az asztrológiáról címmel Tamáskovits Gyula, nemzetközi okleveles középkori asztrológus beszélt a tudományág történetéről, az aktuális kutatási eredmények ismeretében.
Az Életünk Lapjai Közösségi Klub három hölgy alapította Bernáth Ildikó-pedagógus Fúvó Andrea gyógy- és sportmasszőr Simon Alma rendezvényszervező, közösségfejlesztő. Azt szeretnék elérni, hogy a klub tagjai, továbbá a csatlakozó érdeklődők kötetlen, közvetlen hangulatú légkörben tapasztalatokat cseréljenek, megismerjék egymás tevékenységét, új információkhoz jussanak külső előadók által, illetve önmaguk bemutatásával. Szeretnék felkarolni az alulról jövő kezdeményezéseket, erősíteni a közösségi tevékenységeket.
Terveik szerint havonta egy alkalommal (páratlan hét pénteki napon 18:00-20:00-ig) előadásokat tartanak változatos témákban (az első félévi programjuk már el is készült).
Az előadásokat főként helyi szakemberek tartják, így már az első alkalommal a szentesi Tamáskovits Gyula asztrológia történeti kutató, szaklektor beszélt, és beszélgetett az asztrológiáról.

Vélemény, hozzászólás?