Hírek Kiemelt hírek Szentes

Új, korszerű állatorvosi rendelő Szentesen

Ünnepélyes körülmények között, május 6-án átadták Dr. Dobos András új állatgyógyászati rendelőjét. A megújult Kiséri Állatorvosi és Lézerszemészeti Szakrendelő orvosa ezzel úgy érzi, teljessé vált életműve.
Az új szakrendelő avatásán megjelent a város polgármestere, Szabó Zoltán azt emelte ki, hogy a modern állatorvosi szemészetben úttörő orvos, tevékenységével jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy Szentes nevét világszerte megismerjék. Beszéde végén egy polgármesteri elismerő oklevelet és egy plakettet adott át a c. egyetemi docensnek.
Dobos András az elismerés átvétele után megköszönte családjának a több évtizedes támogatást, amely lehetővé tette szakmai előmenetelét. Jó szívvel említette a már elhunyt édesapja kemény, és céltudatos nevelőmunkáját, a még mindig a körükben élő édesanyja mindent felülmúló szeretetét. Felesége a nyugodt munkavégzést tette lehetővé, és mindhárom gyermekére nagyon büszke, akik valamennyien az orvosi hivatást választották.
Továbbá arról is beszélt, hogy az elmúlt évben 10200- en fordultak meg rendelőjében (korábbra is hasonló számok voltak a jellemzők), ez is szükségessé tette az új rendelő kialakítását, amely egy évig tartott.
Büszke arra, hogy továbbra is a legkorszerűbb műszerek állnak a rendelkezésére, és ezáltal a legújabb tudományos eredményeket tudja a gyógyító munkájában alkalmazni.
Nagy munka volt kialakítani az új rendelőt, de ezzel teljes lett az alkotásom: András fiam a temesvári egyetem állatorvosi karán tanul, ő viszi majd tovább a szakmát – mondta, miközben a jelenlévőket végig vezette az új szakrendelőn.

Vélemény, hozzászólás?