Hírek Kiemelt hírek Szentes

Új Pom-Pom lemez – lemezbemutató koncert

Szentesen, a Közös Önkormányzati Hivatal konferencia termében június 22-én a szentesi illetőségű Pom-Pom együttes, Hurrá Nyaralunk címen megjelent új lemezét mutatta be Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Kovács Attila, az együttes frontembere.
A város vezetője méltatta „ A Városért Emlékérem” kitüntetésben is részesült együttes elmúlt harminc éves tevekénységét, melynek nyomán generációk nőttek fel a zenekar muzsikáján, dalszövegein. Emlékezett Vincze Attilára, az együttes nemrég elhunyt tagjára, akinek zenei hitvallása, lelkesedése példamutató volt.
Megköszönte a zenekarnak, hogy az országban bárhol tartottak koncertet, mindig vállalták szentesi létüket, öregbítették a város hírnevét.
Kovács Attila meghatott szavakkal emlékezett Vincze Attilára, aki húsz éven keresztül volt a zenekar tagja, ez idő alatt minden koncerten részt vett, és “vitte” a társait ötleteivel, hangulatával, zenei tudásával.
Új lemezük, a Hurrá nyaralunk, pendrive-ra készült el, és 10 dalt tartalmaz. A lemezen 80 %-ban Vincze Attila a zeneszerző és dalszöveg író.
Ezért is ajánlották ezt a lemezt Vincze Attila emlékének, és ezért szervezték meg a június 26-i, a Megyeháza udvarán tartandó lemezbemutató koncertjüket az ő tiszteletére.
A Pom-Pom együttes lemezbemutató koncertjén az első 80, az együttes honlapján regisztráló gyermekek, szülő ajándékba kapja meg a Pom-Pom együttes “Hurrá nyaralunk” című legújabb zenei pendrive-ját.
A zenekar vezető végül megköszönte a támogatóknak, köztük a város polgármesterének a támogatást, mellyel az új POM-POM zenék megjelentetését elősegítették.

Vélemény, hozzászólás?