Hírek

Újabb esély vállalkozások számára: meghosszabbított határidővel fut a vissza nem térítendő, állami támogatású GINOP 4.1.4-19.

Megváltozott határidővel, immár április végéig pályázható a GINOP 4.1.4-19-es pályázat, mely mikro-, kis- és középvállalkozások számára nyújt vissza nem térítendő támogatást napelemes rendszer telepítésére.

A pályázat alap feltételei nem változtak: az elnyerhető összeg 3 millió Ft-tól 100 millió Ft-ig terjedhet, és a vissza nem térítendő támogatás mértéke legfeljebb az összes elszámolható költség 55%-a lehet. A támogatási program rendelkezésre álló keretösszege 10 milliárd Ft, és a támogatott támogatási kérelmek várható száma 100 – 3333 db közé tehető.

A 2020.04.30. 10:00 óráig beadható igény továbbra is a 15 kWp-s rendszerméret feletti kérelmek támogatására vonatkozik, így kifejezetten vállalkozások, telephelyek számára alkalmas – amennyiben megfelelnek az alábbi paramétereknek:

  • A vállalkozás rendelkezik legalább 3 lezárt, teljes üzleti évvel
  • A vállalkozás a támogatási kérelem benyújtását megelőző 3 lezárt, teljes üzleti évben rendelkezett legalább 1 fő statisztikai létszámmal
  • A vállalkozás kettős könyvelést vezet
  • A vállalkozás szervezeti formája: Kft, Rt, KKT, Bt
  • A vállalkozásnak a legutolsó lezárt, teljes üzleti évben nem negatív a saját tőkéje
  • A vállalkozásnak a legutolsó lezárt, teljes üzleti évben a törzstőkéje nem csökkent a jogszabályban előírt mérték alá
  • A vállalkozás árbevételének 50 %-a nem mezőgazdasági tevékenységből származik

A napelemes rendszer kiválasztása és kiépítése ugyanakkor szakértelmet kíván, így érdemes megbízható, tapasztalt partnert választani, aki a projekt teljes folyamatában Önnel van! Mi, az Optimum Solarnál közel tíz éve foglalkozunk megújuló energia hasznosítással, ez idő alatt 500, a napenergiát ipari és lakossági szinten hasznosító rendszer telepítésében vettünk részt.

További részletekért látogasson el a www.optimumsolar.hu/palyazatok weboldalra, vagy keresse kollégáinkat bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

email: sales@optimumsolar.hu

telefon: +36 30 722 7876

 

Éljen a lehetőséggel, és telepítsen napelemes rendszert vállalkozása számára!

 

Vélemény, hozzászólás?