Kiemelt hírek Szentes

Újabb súlykontroll program a Welness Colosseumban

A HIKO Honkyokushin Alapítvány Szentesen, a Wellness Colosseumban egy újabb, három hónapos, ingyenes ELIT Súlykontroll programot szervezett és valósított meg. Az „Építsd újra önmagad” programban résztvevők az egészséges életvezetéssel összefüggő készségeik fejlesztését, életminőségük javulását várták a tanfolyamtól, és ezt meg is kapták –mondták el kérdéseinkre válaszolva.

Shihan Brezovai Sándor 7. danos karate mester, a program menedzsere szerint a résztvevőket a rendszeres testmozgásra sikerült ösztönözni. A három hónapos program során heti két edzést tartottak a 17 fős csoportoknak, ahol a mozgásformák alapját a kyokushin karate, és a doors (funkcionális edzés) képezték. Kiemelte: igazi közösségé kovácsolódott össze a társaság, és ez (is) nagy szó a mai világban.

Bagi Alexandra, 3. danos karate edző, világbajnoki második helyezett versenyzővel olyan gyakorlatokat állítottak össze, amely hatékonyan segítik a célok megvalósítását, ugyanakkor messzemenően figyelembe vették a hölgyek – urak teherbíró képességét, kímélték (amennyire lehetett) az ízületeket, ínakat.

Az egészségfejlesztő, egészségvédő program végére – április 17-re – jelentős eredményeket értek el a súlycsökkentésben, gyors ütemben növelték az erőszintet, láthatóan megszerettették a sport-, a mozgás örömét.

Ez volt a második ilyen program, amely egy „összefoglaló” edzéssel zárult (a képek ott készültek). A két vezető értékelte az elvégzett munkát, számadatokkal bizonyítva az elvégzett munka eredményét. Csökkentek a kilók (négyen több mint 10 kilót fogytak), centiméterekkel változott az alak, láthatóan fejlődtek az izmok.

Az elért sikerek azonban személy-alkatfüggők is, összességében mindenkit megdicsértek. A mester – a hozzáállást elismerve – minden résztvevőnek ajándékozott egy meghatározott időre szóló ingyenes edző-termi bérletet.

A legjobb teljesítményt elérőket külön is jutalmazták. Például a legjobb „mutatókat” Halmi Ramóna Ivett érte el, ő egy hetes wellness üdülési kupont nyert. Ajándékutalványt vehetett át: Fekete Csaba, Csáki Zsolt és Szabó Bettina.
Bugyiné Miskolczi Kitti kiemelkedő szorgalmáért különdíjat kapott.

A díjakat Gémes László, a sport alapítvány egyik fő szponzora adta át.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2679033155501158

Vélemény, hozzászólás?