Hírek Kiemelt hírek Szentes

Újabb szentesi fodrász siker

Szentesen és környékén biztosítottnak látszik a fodrász szakma utánpótlása. A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakiskolában már évek óta folyik a szakma oktatása, és sok, országos versenyen elért eredmény jelzi, hogy nem is akárhogyan…

Legutóbb, november 25-én a Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnáziuma Szakközépiskolája és Kollégiumában rendezték meg az Árpád Kupa Országos Fodrász és Kozmetikus tanuló versenyt, ahol két diák képviselte a „Zsoldos”-t.

Két kategóriában (fodrász és kozmetikus) korcsoportban: 9 – 12 osztályok (Szakközépiskola / Szakgimnázium) és 13 – 14 osztályok (Felnőtt- Nappali / Esti képzés) lehetett nevezni. A fodrászok három, a kozmetikusok két feladat közül választhattak.

Medgyesi Arnoldné tanárnő tanítványa, a 13. évfolyamos Kárai Fanni  *Marcell vízhullám * alkalmi frizurát készített, és  a második helyet szerezte meg.

Fanni nagy tehetség, hiszen csak három hónapja tanulja a szakmát, és már ekkora sikert ért el. Az elméleti képzése a Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakiskola kétéves szakán, gyakorlati képzése a hódmezővásárhelyi Meszlényi Tamásné fodrászüzletében folyik.

navigate_before
navigate_next

 

 

Vélemény, hozzászólás?