Kiemelt hírek Szentes

Újabb védőfelszerelések a szentesi idősek otthonainak

A Csongrád megyei Közgyűlés a megyeében található idősek otthona intézményeknek 15 ezer – több célú – védőfelszerelést adományoz napjainkban.

Április 23-án először a dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon lakóinak adtak át szájmaszkokat, védőruhákat, kesztyűket, fejvédőket. Az adomány Gémes László, a Közgyűlés elnöke és Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármester (és a megyei közgyűlés tagja) adta át Dányiné Nagy Andrea intézményvezető asszonynak, aki nagy örömmel és köszönettel vette át a csomagot.

Erről az eseményről, magáról a kezdeményezésről, annak hátteréről az itt látható videóban beszél Gémes László. Ebben a videóban megszólaltattuk Szabó Zoltán Ferencet is, aki a járványügyi védekezés első negyven napjának szentesi tapasztalatait foglalta össze.

Gémes László- Szabó Zoltán Ferenc

Újabb védőfelszerelések a szentesi idősek otthonainak(Képmelléklettel)A Csongrád megyei Közgyűlés a megyeében található idősek otthona intézményeknek 15 ezer – több célú – védőfelszerelést adományoz napjainkban.Április 23-án először a dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon lakóinak adtak át szájmaszkokat, védőruhákat, kesztyűket, fejvédőket. Az adomány Gémes László, a Közgyűlés elnöke és Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármester (és a megyei közgyűlés tagja) adta át Dányiné Nagy Andrea intézményvezető asszonynak, aki nagy örömmel és köszönettel vette át a csomagot.Erről az eseményről, magáról a kezdeményezésről, annak hátteréről a cikk alatti videóban beszél Gémes László. Ebben a videóban megszólaltattuk Szabó Zoltán Ferencet is, aki a járványügyi védekezés első negyven napjának szentesi tapasztalatait foglalta össze. Ugyanezen a napon Gémes László, Szarka Attila megyei közgyűlési tag és Kovács János, szentesi önkormányzati képviselő a Reformátusok idősek Otthonának is egy ugyanilyen csomagot adott, melyet Horváth Imre, intézményi vezető, és Fehér Csaba, a fenntartó Nagytemplomi Református egyházközség lelkésze vett át. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3769830913088038

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. április 23., csütörtök

Ugyanezen a napon Gémes László, Szarka Attila megyei közgyűlési tag és Kovács János, szentesi önkormányzati képviselő a Reformátusok idősek Otthonának is egy ugyanilyen csomagot adott, melyet Horváth Imre, intézményi vezető, és Fehér Csaba, a fenntartó Nagytemplomi Református egyházközség lelkésze vett át.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3769830913088038

Vélemény, hozzászólás?