Kiemelt hírek Szentes

Újabb védőfelszerelések a szentesi kórháznak

Gémes László, a Csongrád megyei Közgyűlés elnöke április 28-án újabb egészségügyi védő felszereléseket adott át a szentesi Dr. Bugyi István Kórháznak. Az eszközöket dr. Kalmár Mihály, a kórház főigazgatója, valamint a katonai referense és az ápolási igazgatónő vette át.

 

 

A főigazgató elmondta, hogy örülnek az újabb adománynak, minden egyes ilyen támogatást jól, a céloknak megfelelően fel tudnak használni.

A közgyűlés elnökétől megtudtuk, ma még Hódmezővásárhelyre, Makóra és Deszkre visznek hasonló csomagokat, és ezzel – egyelőre – a megyei közgyűlés befejezte az egészségügyi felszerelésekkel történő ellátás segítését. Kérésünkre összegezte a csomagok tartalmát:
1000 db orvosi védőruházat
200 db orvosi szemüveg
500 db N95 maszk
1000 db orvosi védőmaszk
15.000 db egyszer-használatos szájmaszk.

Képek a vásárhelyi átadásról:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3787677137970082

Egyébként a megyei közgyűlés folyamatos végzi a „napi” teendőit is: szervezeti változásokat ’vezényel’ le; kommunikációs szemináriumot, online kommunikációs workshopot tartott vállalkozóknak és más szakembereknek; pályáznak újabb anyagi források megszerzésére; támogatják a folyamatban lévő beruházások megvalósítását, és még sorolhatnánk.

Vélemény, hozzászólás?