Kiemelt hírek Szentes

Újdonság: Dödölle fesztivál Szentesen!

A Nagyrécsei asszonyok az ország számos főzőversenyén nagy sikerrel szerepeltek. Az idősebb generáció mellett ott állnak a fiatalok, akik minden tudást átvettek tőlük, és ugyanolyan boszorkányos ügyességgel készítik ízletes ételeiket, mint akiktől tanulták.

Szeptember 2-án Szentesen, az Üdülőközpont területén főzik-sütik finomságaikat.  Egyik, az ínyenceknek is különleges ételük a „Vargányás dödölle medvehagymás tejföllel”. Elképzelhető, hogy Szentesen is elkészítik. Aki evett már dödöllét azért, aki még nem, az azért látogasson el a dödölle fesztiválra – ingyen kóstolhatja meg a gasztronómiai különlegességet.

A Nagyrécsei ízek mellett bemutatkozik a település is, egyebek mellett ellátogat a rendezvényre a község polgármestere, valamint a Magyar Fürdővárosok Szövetségének ügyvezetője is. A jó hangulatról a Nagyrécsei Asszonykórus gondoskodik.

A strand ezzel a rendezvénnyel búcsúzik  az idei nyártól, ezért a családdal érkező 14 év alatti gyermekek ingyen léphetnek a strand területére, sőt még a csúszdákat is ingyen használhatják.

És: nem maradnak éhesek sem…

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?