Hírek Kiemelt hírek Szentes

Újévi köszöntő a bölcsődében – sok játékkal

Sok szempontból jó évet zárt a Szentesi Önkormányzati Bölcsőde, és most a 2018-as esztendőt is örömmel, jókedvűen kezdhette.

Dr. Demeter Attila alpolgármester, és Kovács János, az önkormányzat Művelődési- Ifjúsági és Sportbizottsága elnökével közösen január 16-án meglátogatta az intézményt, és sok-sok játékot vitt a picinyeknek.

Az alpolgármester saját képviselői keretéből ajánlott fel egy összeget, melyekből olyan játékokat vásároltak, melyeket az intézmény kért: néhány eddig a bölcsiben még nem létező eszközt, vagy a régieket pótolandó.

A városi vezetőktől megtudtuk, hogy a képviselői kereteket olyan célokra fordítják, melyek egyrészt jogos szükségleteket elégítenek ki, másrészt ezekből sokat fordítanak nevelő intézmények támogatására.

Dr. Demeter Attila hozzátette: ő például kertéből támogatta a Kiss Bálint Református Iskola ugróköteles csoportját, a Jövőnkért Néptáncegyüttest, a Mátéffy utcai  Óvodát, és néhány, jelentősebb csoportokat megmozgató rendezvényt. Látva a gyerekek és nevelőik örömét bízik abban, hogy ezúttal is jó helyre és célra fordította képviselői keretét.

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?