Kiemelt hírek Sport Szentes

Újra itt van….

A szentesi születésű Kövér-Kis Réka újra szülővárosának vízilabdacsapatában játszik. A védekezésben jól teljesítő, de a támadásokban (a távoli lövések mestere) is hasznos játékos június 28-án aláírt a Szentesi VK-hoz, így a Hungerit Szentes csapatát erősíti  a 2018/2019-es bajnokságban.

– Még sokat és rendszeresen szeretnék játszani, és előre is tekintek: szeretném megalapozni a későbbi edzői munkámat is. Továbbá szeretném viszonozni azt, amit kaptam a szentesiektől, a vízilabdától – válaszolt a visszatérésével kapcsolatos kérdésemre Réka. És aztán a legjobb itthon…

– Szentesi csak Szentesen érzi jól magát – folytatta Bujdósó Tamás a klub elnöke. Azért is fontos, hogy ismét nálunk játszik Réka, mert a fiatal játékosokból álló csapatunknak szüksége van „ikonokra”, akik eddig elért eredményeikkel, megszerzett tapasztalataikkal sokat tehetnek hozzá a célok megvalósításához.

További hír a női csapat háza táján, hogy Rybanska Natasa eligazolt az UVSE-hez. (Ez az átigazolás női vízilabda utánpótlás játékosok esetében az egyik legdrágább tranzakciónak tekinthető.)  Azt is megtudtuk a klub vezetőjétől, hogy az átigazolási időszak hátralévő idejére még van kiszemelt játékosuk, akit szívesen leigazolnának, de ez még nem publikus.

Egyébként július elsején így néz ki a Vidumanszky László edző vezette Hungerit Szentes kerete:

Lekrinszky Gina, Füsti Molnár Janka, Hevesi Anita, Szabó Krisztina, Kádár Ildikó, Mihály Kinga, Kis Kamilla, Sebők Zsófia, Kudella Panna, Petőváry Luca, Dömsödi Dalma, Korom Réka, Melani Palaro Dias (brazil), Noelia Mora Perez (spanyol), Nada Mandic (szerb).

Most pihenője van csapatnak, de Lekrinszky Gina a felnőtt válogatottal edz, Szabó Krisztina, Kudella Panna, Dömsödi Dalma, Petőváry Luca és Mihály Kinga a ifi- és junior válogatottal kezdi meg a felkészülést, hogy remélhetően utazzanak az ifjúsági VB-re és a Junior EB-re.

Vélemény, hozzászólás?