Hírek Kiemelt hírek Szentes

Újra megtelt a Petőfi Café!

Ahogy telik-múlik az idő, egyre inkább a kulturális élet részévé válik a nemrégiben átadott kávézó. Szerveztek itt már irodalmi esteket, Közéleti Kávéházat, esküvői- kiállítást és vásárt, legutóbb november 29-én Kabai Alex, szentesi születésű énekes – színész adott koncertet.

 

Sokan ismerhetik a fellépőt, hiszen a méltán híres Szentesi Horváth Mihály gimnázium irodalmi-drámaitagozatnak volt tanulója, a későbbiekben pedig a Fővárosi Operettszínházban, a Fővárosi Nagycirkuszban vállalt szerepeket, énekesi pályája pedig „szemünk előtt” zajlott.

Ezen az estén a – rövid idő ellenére – Alex bebizonyította honnan is kezdte művészetet (jelen voltak volt szentesi tanárai is.) és milyen irányba tart.

A kávéházat megtöltő közönség hallhatott híres musical- illetve pop dalokat – ami átölelte a 90es évektől egészen napjainkig tartó időszakot! Sőt, egy sokak számára új információ is elhangzott: egy dal szövegét és zenéjét is készül megírni Alex.

Szerkesztőségünknek még a következőkről beszélt:

 

A koncertet „Egy darabot a szívemből” címmel hirdették, a jelenlévők átélhették, hogy érzelmeiből egy darabot valóban felajánlott átadott szentesi közönségnek.

A koncerten közreműködtek: Kerekes Róbert (zongora), Vincze Attila (basszusgitár) és Marton András (dob).

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?