Kiemelt hírek Sport Szentes

Újra Nippon Zengo

Szentesen, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban október 6-án  rendezték meg  az idei második Nippon Zengo Fesztivált. Ezúttal is az ország minden részéből (sőt határon túlról is) érkeztek „zengosok”, összesen közel 700-an vettek részt a tréningeken.

Képek:

navigate_before
navigate_next

A résztvevők választhattak a hagyományos Nippon Zengoból, a zumbából, az alakformáló tornából, DORS-ból, és a kisebbekre is gondolva pedig tartottak Apróhősök tornáját.

Ingyenes volt a program, a csirke, – zöldség, és gyümölcsfalatok, valamint az ásványvíz és egyéb kiegészítő finomságok.

A hangulatról a video (is) „tájékoztat”:

Nippon Zengo 2018 10

Újra Nippon Zengo(Videóval és képmelléklettel)Szentesen, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban október 6-án rendezték meg az idei második Nippon Zengo Fesztivált. Ezúttal is az ország minden részéből (sőt határon túlról is) érkeztek „zengosok”, összesen közel 700-an vettek részt a tréningeken.A résztvevők választhattak a hagyományos Nippon Zengoból, a zumbából, az alakformáló tornából, DORS-ból, és a kisebbekre is gondolva pedig tartottak Apróhősök tornáját. A hangulatról a video (is) „tájékoztat”.Ingyenes volt a program, a csirke, – zöldség, és gyümölcsfalatok, valamint az ásványvíz és egyéb kiegészítő finomságok.Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2283887495015728.

تم النشر بواسطة ‏‎Szentesi Gyors – hangos hírújság‎‏ في الأحد، ٧ أكتوبر ٢٠١٨

 

Vélemény, hozzászólás?