Kiemelt hírek Sport Szentes

Újra pályán a Szentesi Kinizsi

A Szentesi Kinizsi SZITE labdarúgói május 18-án ismét a zöld gyepen edzettek. A járványügyi kijárási korlátozások miatt kihagyott két hónapos szünetet követően a mai naptól a különböző korosztályos labdarúgók, egészen a felnőtt csapatig, elkezdték a közös (kis csoportos), szervezett edzésmunkát.

A utánpótláskorú (2006-2010) játékosok négy edző (Némethy László, Herczeg Szabolcs, Puskás János és Bodzás Ádám) irányításával már labdás edzéseken vehettek részt, természetesen nagy lelkesedéssel, örömmel.

Az edzőkkel beszélgetve megtudtuk, hogy a munkát (betartva a járványügyi rendelkezéseket) heti két edzéssel – kis csoportokban – a pályán, illetve minimum heti 3 egyéni (edzésterv alapján), otthoni mozgással végzik a labdarúgók.

A cél, hogy őszre kialakuljanak a játékos keretek, ’kész legyenek’ a csapatok. Most először átmozgató edzések következnek, később akár taktikai elemek gyakorlására is sor kerülhet.

Jelenleg még nincsenek hírek a következő idény bajnokságairól, majd ha ezeket megismerik, akkor kezdődhet az alapozás, a felkészülés az új feladatokra.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3868412049896590

Vélemény, hozzászólás?