Kiemelt hírek Szentes

Ülésezett a „kis-testület”

A Szentesi Képviselőtestület egyik nagy létszámú szakbizottsága a Városfejlesztési Bizottság. Hét tagja van, közülük kettő un. külsős tag, vagyis nem képviselő.

A bizottság jellegéből adódóan is nagyon szerteágazó témákról tárgyalnak. Nekik is, mint a többi szakbizottságnak, alapvető feladatuk a testületi ülésekre kerülő előterjesztések megtárgyalása, hogy véleményezése, de sűrűn előfordul, hogy a bizottság önállóan tűz napirendjére témákat, és vannak olyan esetek is, amikor maguknak kell dönteni az adott témában (amelyekben a képviselőtestület átruházta a döntési jogát).

A november 19-i bizottsági ülésen, melyet az elnök, Antal Balázs Tibor vezetett, hasonlóak voltak az arányok. Döntően a képviselőtestület november 22-i tanácskozására készült előterjesztésekről tárgyaltak. Ezen  a délutánon – bizottsági kérésre – a Rákóczi utcai piac felújításával kapcsolatban tájékozódott a bizottság, megnézte a terveket, ismerkedett a tervezőkkel. (Képmellékletben fotók.)

Képmelléklet:

navigate_before
navigate_next

 

A Városfejlesztési Bizottság elnökével hosszasabban is beszélgettünk a bizottság tevékenységének elemeiről – közben kiderül, mi is a „kis-testület”, de még az új színházterem ügye is szóba került:

Antal Balázs Tibor, a Városfejlesztési Bizottság elnöke

Ülésezett a „kis-testület"(VIdeóval és képmelléklettel)A Szentesi Képviselőtestület egyik nagy létszámú szakbizottsága a Városfejlesztési Bizottság. Hét tagja van, közülük kettő un. külsős tag, vagyis nem képviselő. A bizottság jellegéből adódóan is nagyon szerteágazó témákról tárgyalnak. Nekik is, mint a többi szakbizottságnak, alapvető feladatuk a testületi ülésekre kerülő előterjesztések megtárgyalása, hogy véleményezése, de sűrűn előfordul, hogy a bizottság önállóan tűz napirendjére témákat, és vannak olyan esetek is, amikor maguknak kell dönteni az adott témában (amelyekben a képviselőtestület átruházta a döntési jogát).A november 19-i bizottsági ülésen, melyet az elnök, Antal Balázs Tibor vezetett, hasonlóak voltak az arányok. Döntően a képviselőtestület november 22-i tanácskozására készült előterjesztésekről tárgyaltak. Ezen a délutánon – bizottsági kérésre – a Rákóczi utcai piac felújításával kapcsolatban tájékozódott a bizottság, megnézte a terveket, ismerkedett a tervezőkkel: Vas-Eysen Áron és Máté Tamás mérnökökkel.(Képmellékletben fotók.) Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2369353089802501A Városfejlesztési Bizottság elnökével hosszasabban is beszélgettünk a bizottság tevékenységének elemeiről – közben kiderül, mi is a „kis-testület”, de még az új színházterem ügye is szóba került:

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. november 19., hétfő

Vélemény, hozzászólás?