Kiemelt hírek Sport Szentes

Ünnepelt a Kinizsi utánpótlása

Szentesi Kinizsi SZITE labdarúgó klub december 15-én a Szentes Központi konyha ebédlőjében tartotta meg az utánpótláskorú csapatainak az évzáró rendezvényét. Az egyes korosztályok edzői értékelték a játékosok hozzáállását, teljesítményét, a csapataik eredményességét, a legjobbakat díjazták.

Az eseményen megjelent Szirbik Imre polgármester, Antal Balázs Tibor önkormányzati képviselő, és részt vettek a díjak átadásába. A város vezetője köszöntötte a szakosztályt, annak sportolóit, még keményebb munkával, még szebb eredményeket kívánt a fiataloknak.

Tari Róbert, a klub elnöke beszélt a nemrégiben átadott új klubházról, annak jelentőségéről, megköszönte a támogatók segítségét. A jövőben még nagyobb összefogásra, még jobb közösségek kialakítására, és persze még jobb eredményekre törekednek. A klub nevében mindenkinek áldott karácsonyt és boldog új évet kívánt!

Az óvodától az U-17-es korosztályig külön-külön értékelések hangzottak el az edzőktől: Bárányné Tóth Csillától, Jernei Csabától, Herczeg Szabolcstól, Szöllősi Ferenctől, Némethy Lászlótól, Gulyás Gergőtől, Gulyás Zoltántól és Tóth Lászlótól (az U14-es lány csapatról).

Az értékeléseket követően minden csapat három legjobban teljesítő játékosa plakettet, a csapat valamennyi tagja pedig emléklapot kapott.

A zárórendezvényen közel 120 gyermek (sokaknak szülei is) vett részt.

Képek:

Szirbik Imre polgármester
Tari Róbert, a klub elnöke
navigate_before
navigate_next

 

Vélemény, hozzászólás?