Kiemelt hírek Sport Szentes

Ünnepi, de családias légkör a 27. Szentesi szenior úszóversenyen

A Szentesi Delfin Egészségmegőrző Sport Club, a Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége, Szentes Város Önkormányzata és a Szentesi Üdülőközpont május 7-én a Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszodában rendezte meg a 27. Nemzetközi Szenior Úszóversenyt.
A versenyre 3 országból, mintegy 180 versenyző érkezett, hogy összemérje tudását 66 és 33 méteres távokon, illetve váltó számokban.
A megméretés a valamennyi résztvevővel megrendezett kígyó úszással kezdődött, majd Pólyáné Téi Éva, a rendező klub szakmai vezetője üdvözölte a megjelenteket.
A versenyt Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere nyitotta meg.
Nagy tapssal, és erre az alkalomra felajánlott serleggel köszöntötték Venczel Kincsőt (Szentesi Delfin ESC), aki az ezt megelőző versenyen országosan is a legjobb időeredményeket érte el.
Kovács Imréné, egykori szentesi szenior úszó emlékére különdíjban részesült a három legidősebb férfi- illetve női sportoló, továbbá köszöntötték azokat a szentesi szenior úszókat, akik kerek évszámú születésnapjukat ünnepelték.
A verseny első szakaszában a hosszabb (66 1/3 m.), délután a rövidebb (33 1/3m.) távú számokat tartották meg. Az egyes versenyszámok után megtörtént az eredményhirdetés is. Az 1 – 3. helyezett éremdíjazásban részesült minden korcsoportban.

Vélemény, hozzászólás?