Hírek Kiemelt hírek Szentes

Ünnepi, de vidám szalagavatót tartott a Pollák

A HSZC szentesi Pollák Antal Szakgimnázium és Szakközépiskolája  február 10-én a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban rendezte meg szalagavató ünnepségét. A szalagavatás két osztályának bevonulása után virággal (is) köszöntötték a meghívott vendégeket: Farkas Sándort, a térség országgyűlés képviselőjét (az iskola egykori diákját) és Szirbik Imrét a város polgármesterét.

 

A felsorakozott végzős diákokat mindkét vendég közvetlen szavakkal köszöntötte, majd Kovács Attila, az iskola igazgatója szólt tanítványaihoz. Felidézte az elmúlt négy év fontosabb állomásait, és felhívta a figyelmet a szalagtűzést követő időszak nagyok sok mindent eldöntő feladataira.

Az iskolatársak nevében Ónodi Márk, 10.a osztályos tanuló Albert Schweitzer humanista tudós gondolataival búcsúztatta a 12. osztályosokat.

Az intézmény vezetője egyenként szólította meg a végzőket, akiknek a szalagot a 11. osztályosok tűzték fel.

 

A 12. évfolyamosok nevében Paróczai Kata búcsúzott tanáraiktól, és iskolatársaiktól.

Egy rövid – fotózási – szünetet követően a szórakoztató programot láthatta a közönség, melyet a végzősök keringője nyitott meg és zárt be. /A táncokra Pásztor Anikó tanárnő készítette fel a diákokat./

A műsorban fellépett a szegvári Dobbantó néptáncegyüttes; a Dolce Dance tánccsoport; valamint a két osztály mutatta be táncos produkcióját, illetve zenés fénykép összeállítását, filmjét.

Részlet  a nyitókeringőből:

 

Vélemény, hozzászólás?