Kiemelt hírek Szentes

Ünnepi kivilágítást kapott Szentes

2020. november 29-én kezdetét veszi az idei adventi időszak, amely a kialakult járványügyi helyzet miatt az idén más lesz. Városi ünnepség ugyan nem lehet, de a szervezők remélik, hogy az ünnepi hangulatot és a Karácsonyra hangolódást elő tudják így is segíteni.

A nemrég felállított ’Szentes karácsonyfájánál’ Szabó Zoltán Ferenc polgármester november 27-én – ünnepi gondolatait megosztva – szimbolikusan felkapcsolta a városi ünnepi díszvilágítást.

A város vezetői és önkormányzati képviselői nagy figyelmet fordítanak a városközponton kívüli városrészekre. Minden évben igyekeznek az ott élők igényeire, szükségleteire reagálni, lehetőségeikhez mérten megoldást találni kéréseikre. Ebben az évben a Kertvárosban is megjelenik az adventi hangulat a Hunor-Coop ABC-nél lévő három fenyőfa kivilágításával.
A kezdeményezés Füsti-Molnár István képviselőtől ered, hiszen évekkel ezelőtt az Ő édesapja jóvoltából kerültek díszfények a kertvárosi utcákra. Tavasszal 3 fenyőfát ültettek el e célból a bolt melletti zöldterületre, amely díszfényben fog tündökölni ettől az évtől. Ehhez szükség volt a Hunor-Coop Zrt. segítségére is – az áram biztosítása érdekében.

A mai naptól karácsonyi díszkivilágítást, ünnepi fényeket kapott a város.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4741526065918513

 

Vélemény, hozzászólás?