Kiemelt hírek Szentes

Ünnepi közgyűlést rendeztek a polgárőrök

A Szentesi Polgárőr Egyesület megalakulásának 25. évfordulója alkalmából november 16-án ünnepi közgyűlést tartott a Szentes és Vidéke Ipartestület Arany János utcai székházában. A megjelent vendégeket, és a tagokat Gilinger István, a Szentesi Polgárőr Egyesület elnöke köszöntötte, majd egyperces néma felállással megemlékeztek elhunyt tagjaikról.

Gilinger István elnök és Szabó Zoltán polgárőr az alapítástól napjainkig vázolta az egyesület szerteágazó munkáját, kitérve a tevékenységük egy-egy jelentősebb állomására. Átadták Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnökének üdvözletét, aki szintén köszöntötte az egyesület.

A meghívott vendégek közöntő és értékelő hozzászólásait követően az elismerések átadása következett.
25 éves tagságért Gránicz Pál, Antal Ferenc, Dancsó János, Szabó Zoltán kapott oklevelet és plakettet. 15 éves tagságért Szaszkó Gergely, 10 éves tagságért Sipos Imre, 5 éves tagságért Paksi Anikó, Székely Ferenc vehetett át elismerést.

Együttműködési megállapodás jött létre a Szentes Polgárőr Egyesület és a Szentes és Vidéke Ipartestület között, melyet Gilinger István, a polgárőr egyesület elnöke és Kádasi Zoltán, az Ipartestület elnöke írtak alá.

A közgyűlés végén közös vacsora következett, melyet kötetlen beszélgetés követett.

Vélemény, hozzászólás?