Kiemelt hírek Szentes

Ünnepnapokat élhet meg a Kinizsi

Nemcsak a közelgő év végi ünnepek, a 2018/2019-es bajnokság őszi szezonjának végére elért negyedik hely, hanem az új székház avatása teheti emelkedettebbé az év végi napokat a  Szentesi Kinizsi SZITE-nél.

Természetesen az új székház jelenti a legnagyobb minőségi előrelépést, hiszen olyan körülmények között készülhetnek a mérkőzésekre a Kinizsi különböző korosztályú, férfi és női focistái, ami megyei összehasonlításban is majdnem egyedülálló.

Az ünnepnapokat az egyesület vezetése megosztotta a szurkolókkal is, hiszen november 22-től december 4-ig egy kvízjátékot szerveztek a közösségi portálon.

Több mint százan játszottak a Kinizsi Futball Club történetét „feldolgozó” vetélkedőben, amely ma, december 4-én lezárult, és megtörtént a sorsolás. A nyertesek nevét Antal Balázs Tibor, a helyi önkormányzat Városfejlesztési Bizottságának elnöke, és Tari Róbert, a Kinizsi SZITE elnöke húzták ki.

Antal Balázs Tibor

A szerencsés győztesek:
BODNÁR BARBARA
OROSZ JÁNOS

 

 

A két győztes összesen 25.000 Ft. (12 ezer 250 és 12 ezer 250 forint) értékben fogyaszthat el egy kétszemélyes vacsorát és egy üveg pezsgőt Yee-Lo Pizzéria és Sörözőben. (A vacsorához illő pezsgőt a Delelő Söröző állja.)

December 6-án este várják két nyertest (és párját) az említett vendéglátó egységben.

 

 

Vélemény, hozzászólás?