Kiemelt hírek Szentes

Valami Amerika Szentesen

A szentesi Hangversenyközpontban, a Zene-Világ-Zene sorozat keretében február 21-én az IBC-díjas Little G. Weevil blues zenész adott teltházas (pótszékes), és ami még fontosabb: fergeteges koncertet.

Little G Weevil, azaz Szűcs Gábor mintegy 15 évet töltött el az Egyesült Államokban, ennek hatására (is) a blues műfaj szinte minden fortélyát elsajátította – méghozzá igen magas fokon. Egyébként blues gitáros, énekes, zeneszerző, producer – profi zenész, a szó nemes értelmében.

Ezen az estén szólóban kezdte a muzsikálást, majd csatlakozott hozzá K. C. Brown (szájharmonika) és Pengő Csaba (bőgő).

Szögezzük le az elején: mind a két formáció óriási zenei élményt jelentett.
A három muzsikus hangszerének mestere, kiválósága, közös játékuk pedig maga a harmónia. Ehhez még jön Little G Weevil erős hangja, és a kapott élmény elvarázsolta a közönséget.

Aki nem lehetett részese a mai koncertnek, az csak reménykedhet abban, hogy a főszereplő már a program közepén „leszólt” a színpadról: ide szívesen visszajönne máskor is (a jelenlévők feleltek: várunk!), na majd akkor

Hát ha…

Néhány kép:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3565690983502033

Little G. Weevil szentesi koncertje 2oo221

Valami Amerika Szentesen(Képmelléklettel) A szentesi Hangversenyközpontban, a Zene-Világ-Zene sorozat keretében február 21-én az IBC-díjas Little G. Weevil blues zenész adott teltházas (pótszékes), és ami még fontosabb: fergeteges koncertet.Little G Weevil, azaz Szűcs Gábor mintegy 15 évet töltött el az Egyesült Államokban, ennek hatására (is) a blues műfaj szinte minden fortélyát elsajátította – méghozzá igen magas fokon. Egyébként blues gitáros, énekes, zeneszerző, producer – profi zenész, a szó nemes értelmében.Ezen az estén szólóban kezdte a muzsikálást, majd csatlakozott hozzá K. C. Brown (szájharmonika) és Pengő Csaba (bőgő). Szögezzük le az elején: mind a két formáció óriási zenei élményt jelentett.A három muzsikus hangszerének mestere, kiválósága, közös játékuk pedig maga a harmónia. Ehhez még jön Little G Weevil erős hangja, és a kapott élmény elvarázsolta a közönséget. Aki nem lehetett részese a mai koncertnek, az csak reménykedhet abban, hogy a főszereplő már a program közepén „leszólt” a színpadról: ide szívesen visszajönne máskor is (a jelenlévők feleltek: várunk!), na majd akkor Hát ha…Néhány kép:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3565690983502033

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. február 21., péntek

Vélemény, hozzászólás?