Hírek Kiemelt hírek Szentes

Vállalkozások figyelmébe ajánljuk

Magyarországon, a hatályos törvények és miniszteri rendeletek szerint minden munkáltatónak rendelkeznie kell elsősegélynyújtásban járatos munkatársakkal.

Az Országgyűlése az 1993. évi XL. törvénnyel a Magyar Vöröskereszt alaptevékenységi körébe utalta az élet és egészségvédelmet, valamint az ezt szolgáló elsősegélynyújtó ismeretek oktatását, ennek alapján a Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete 06-0002-06 nyilvántartási számmal rendelkező felnőttképzési intézmény. A közeli jövőben a szervezet két képzés indítását tervezi.

+ ALAPFOKÚ MUNKAHELYI ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS tanfolyam (azonosító 00500020)

A képzés célja: olyan elméleti és gyakorlati ismeretek nyújtása, melyek birtokában szükség esetén szakszerűen és eredményesen tudnak a munkavállalók az arra rászorulóknak elsősegélyt nyújtani.

Képzés óraszáma: 10 óra

Képzés díja: 10.000,- Ft/ résztvevő  Könyv: 1.600,-Ft/db

Képzés eredménye: a képzés végén a résztvevők névre szóló tanúsítványt kapnak, mely megszerzésével a Munkáltató eleget tesz a törvényben előírt kötelezettségének.

 

+ ISMÉTLŐ KÉPZÉSEK

A kiképzett munkahelyi elsősegély nyújtók részére kétévente ismétlő képzés szükséges. Az ismétlő képzésen való részvétel előfeltétele igazolt alapfokú munkahelyi elsősegélynyújtás ismerete.

Képzés óraszáma: 6 óra

Képzés díja: 5.000,- Ft/ résztvevő Könyv: 1.600,-Ft/db

Képzés eredménye: a képzés végén a résztvevők névre szóló tanúsítványt kapnak, mely megszerzésével a Munkáltató eleget tesz a törvényben előírt kötelezettségének.

A tanfolyamok helye: Szentes, Dózsa ház

Időpont: 2018. április a jelentkezések függvényében

JELENTEKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018.március 14.

Jelentkezni lehet írásban vagy telefonon a Szentesi Vöröskereszt irodájában Cím: Szentes, Kossuth tér 6. /224./ Bogyóné Faragó Csilla  telefon:63-510-342,mobil:06-70-933-8372 , e-mail:csilla.voroskereszt@gmail.com

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?