Kiemelt hírek Szentes

Vállalkozások nyereményjátéka – „Vedd és védd a szentesit”

A szentesi L’amour vállalkozói csoport március 4-én tájékoztatót tartott Galéria étterem és kávézóban, ahol beszámoltak a csoport helyzetéről, tevékenységéről, és egy új, izgalmas játékról, amivel szeretnék meglepni a helyi és a térségi lakosságot.

Bocskay István a vállalkozói csoport kezdeményezője, alapítója örömmel újságolta, hogy nőtt a közösségük tagjainak száma: a négy évvel ezelőtti ötről, mára 15-re emelkedett a benne résztvevők száma. A „Vedd és védd a szentesit” elnevezésű program tapasztalataira, eredményeire támaszkodva jöttek létre, és sokat tettek a helyi termékek népszerűsítése érdekében (is).

A csoport néhány jelenlévő tagja egyrészt megerősítették az előbb vázolt folyamatot, másrészt hozzátették: „ egységben az erő”, „a pozitív energiák összeadódnak” gondolatok jellemzik a mai, és várhatóan a jövőbeli munkájukat.

Bejelentették, hogy Tavaszi Ajándékeső címmel új nyereményjátékot indítottak, amelynek feltételeit március 1- április 30 között teljesíthetik a játékoskedvű vásárlók.

A csoporthoz tartozó 15 boltban, kereskedelmi-vendéglátó egységben 2000.- Ft. feletti vásárlás esetén kapnak egy pontgyűjtő szelvényt, és arra összesen 20 db pecsétet kell összegyűjteni azokban az üzletekben. Ennek megléte esetén a (szelvényen is felsorolt) 15 megjelölt bolt valamelyikében, vagy a május elsejei eredményhirdetés helyén kell leadni.

A játék végén 8 értékes nyereményt sorsolnak ki. Ebből kettőt már most elárultak: egy 60.000.- Ft. értékű drón és egy kétszemélyes belépő Sziget-fesztivál szombati napjára. A további nyereményekről folyamatosan adnak tájékoztatást.

Tehát: játékra fel!

Vélemény, hozzászólás?