Hírek Kiemelt hírek Szentes

Változik a gasztro piac időpontja!

A Szentesi Gasztro- és Kézműves Piac egy rövid előkészítő munka után, némi név-változtatással, néhány újítással, egy évvel ezelőtt kezdte meg működését a Rákóczi utca piacon.
Már a piac újjászervezésekor – és már az előtt is – az árusok többségének az volt a véleménye, hogy a hónapok második szombatja nagyobb érdeklődésre tarthatna számot mint a harmadik.
Határoztak, és változtattak.
Mivel egy éve új helyszínre költöztünk, az időpont egyidejű megváltoztatása zavaró lett volna a vásárlók számára, ezért úgy döntöttünk, ezt később tesszük meg, amikor már megszokták a Rákóczi utcát. Mostanra megérett az idő a változtatás végrehajtására, így a következő, és az ez utáni vásárok a hónapok 2. szombatjára tevődnek át – indokolta Kovács Sándor, a piac egyik fő szervezője a változtatás okát és időzítését.
Mindezzel párhuzamosan egy újabb típusú, rendszeresnek tervezett gasztrorendezvény-sorozat képe is körvonalazódik a városban, amely -reményeink szerint – szintén nagy érdeklődésre tarthat számot – folytatta Kovács Sándor.
Egy családias, vásárlási lehetőséggel egybekötött, hangulatos délelőttöt fogunk kínálni a város frekventált helyén az érdeklődőknek.
Tehát már most, májusban is, egy héttel hamarabb, a hónap második szombatján találhatják meg a Rákóczi utca elején a Szentesi Gasztro- és Kézműves Piacot.
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „SZENTESI GASZTRO- ÉS KÉZMŰVES PIAC 2022. május 14-én szombaton AZ APPONYI TÉR PIACÁN 9-12 óra között Kínálatunkból: Batátatermékek Szörpők, lekvárok -Natúrkozmetikumok Fürjtojás -Kecske- és tehéntejtermékek Ajándéktárgyak Kézműves ékszerek Népművészet Textiltermékek Füszerkeverékek Füstoltáruk Tönkölysüti Háziszappan Zöldség- és gyümölcslevek ..es még annyi minden más!”

Vélemény, hozzászólás?