Hírek Kiemelt hírek Szentes

Városi első, családi harmadik

Január elsején 22.20-kor született meg Szentes idei első babája: Csákó-Balogh Balázs Tamás.

Szirbik Imre, Szentes polgármestere január 3-án, a reggeli órákban köszöntötte az édesanyát és az újszülöttet. Az intézmény vezetése nevében Dr. Szilágyiné Kádár Irén ápolási igazgató adta át ajándékát, és a jókívánságait.

Csákó-Balogh Antalné cukrász, a szülés előtt konyhán dolgozott. Az apuka Hódmezővásárhelyen cukrász. Szentesen a Dózsa György utcában laknak.

Az újszülött a kiírtnál két nappal hamarabb érkezett, de megfelelő súllyal, egészségesen, jelenleg is jó étvágya van, és nyugodt, csendes. Január 5-én hagyhatják le a kórházat, két (14 éves fiú és 12 éves lány) testvére már nagyon várja az újabb gyermek érkezését.

 

Az elmúlt évben 780 gyermek született a dr. Bugyi István Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán – tudtuk meg dr. Józsa Géza osztályvezető főorvostól. Hozzátette: tavaly negyvennel több újszülött „érkezett”, mint az előző esztendőben. A szentesi kórházban született gyermekek egyharmada a szentesi, újabban a vidéki várandós anyukák közül többen a Kiskunfélegyházi környékről érkeznek.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

Vélemény, hozzászólás?