Hírek Kiemelt hírek Szentes

Vásárhelyre került a hármas-ikres babakocsi

Egy héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a szentesi Varga család, az önkormányzattal egyetértésben, felajánlotta a már kinőtt (kétéves) hármasikres, több funkciós babakocsiját.
Olyan családot kerestek Szentesen vagy az ország bármelyik területén, akiknek a még ma is remek állapotban lévő babakocsi nagy segítséget jelentene, és ahol a gyerekek ugyanolyan élvezettel és lelkesedéssel ülnének benne, mint annak idején a Varga család gyermekei.
Nyolc nap alatt sikerült kiválasztani (a több jelentkező közül) azt a hódmezővásárhelyi családot, akiknél egy hónappal ezelőtt, január 19-én születettek a hármasikrek.
Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek és szabadtéri
Királyné Szekeres Edina hódmezővásárhelyi anyuka elmondta, nagyon öröm volt a gyermekek érkezése, de már régóta foglalkoztatta őket egy megfelelő babakocsi beszerzése is.
Örömmel fogadták Szabó Zoltán Ferencet, Szentes város polgármesterét és Varga Jánost a babakocsi eddigi ’tulajdonosát’ (igazából a szentesi önkormányzat vásárolta annak idején a babakocsit). Először is Varga úr segítségével a Király család megtanulta a komplex funkciókkal bíró kocsi összeszerelését (majd szétszerelését is).
Az új ’tulajdonosok’ megköszönték a szentesi önkormányzatnak a támogatást, és ígéretet tettek, hogy vigyáznak a babakocsira, szeretnék továbbadni más hármas-ikres családnak.
A találkozás végén a vendégek meglátogatták Raymundot, Regőt és Rénát, akik éppen délutáni pihenőjüket töltötték.
Képgaléria a babakocsi átadásáról:

Vélemény, hozzászólás?