Hírek Kiemelt hírek Szentes

Vásárlói kedvezmények – védd a szentesit

Szentes Város Önkormányzata és a Szentesi L’amour vállalkozói csoport július 25-én a Művelődési Központ teraszán sajtótájékoztatót tartott, melynek során ismertették vállalkozói csoport és az önkormányzat együttműködésében megvalósuló, Szentes város 14 üzletében használható vásárlói kedvezmény kártya alkalmazási feltételeit.
Bocskay István, a helyi önkormányzat gazdaságfejlesztési referense először röviden áttekintette a L’amour vállalkozói csoport létrejöttét, történetét.
Az önkormányzat, az akkor kialakult gazdasági válság ellensúlyozására 2010-ben, a vállalkozásokkal közösen kezdeményezte, a “Vedd és védd a szentesit” akciót, mellyel a helyi cégek forgalmának növelését kívánták elősegíteni. 2017-ben öt céggel együttműködve megalapították a L’amour vállalkozói csoport, amely ma már 14 céget fog össze.
Rendeztek kedvezményes L’amour Napokat, továbbá kölcsönösen segítették egymás céljainak megvalósítását – összességében kedvező tapasztalatokat szereztek az összefogásban.
Most pedig egy újabb akciót indítottak be: az 5 %-os vásárlói kártyát. Ez segíti a napjainkban tapasztalható, az árak növekedése miatt (is) nehéz helyzetbe került vásárlókat, és részben a vállalkozásokat is.
A L’amour csoport részéről Szabolicsné Sándor Ildikó (Piramis lakástextil – padló szaküzlet), Szabó Anna (Heuréka bőrdíszmű, játék, ajándék szaküzlet), Túri Kata (Szarvasi Húsbolt) voltak jelen a tájékoztatón.
Szabolicsné elmondta, hogy az akcióban résztvevő üzletek bármelyikében történő, 5000.- Ft feletti vásárláskor lehet kérni a boltban a kedvezményes kártyát, és egy adatlap kitöltése után már megkapja a vásárló a kártyát, amellyel aztán a kijelölt üzletek bármelyikében, bármilyen értéknél hozzájut az 5 % kedvezményhez.
Szabó Anna arra hívta fel a figyelmet, hogy a 14 vállalkozás nagyon sokrétű funkciót “ölel fel”, így sok terméknél hozzájut a vásárló a kedvezményhez.
Túri Kata azt emelte ki, hogy már július 15-óta “él” a kártya, a tapszatalatok kedvezőek. Fontos tudni, hogy az adott üzlet bármelyik termékénél igénybe vehető a kedvezmény.
Az akcióban résztvevő üzletek, ahol használhatjuk a kedvezményes kártyát:
BabyCenter Shop
Heuréka bőrdíszmű, játék, ajándék szaküzlet
Jelans Service Ruházati üzlet
Kertész Áruház
Kondy-Computer Számítástechnika
Kontúr festékbolt
Opál Óra és Ékszer Szaküzlet
Piramis Textil és Padló Áruház
Pontfotó
Szarvasi Húsbolt
Szentes Bútorház
Szentes Grill
Talián Optika
Virágtár
Kiss Csaba István, Szentes alpolgármestere örömmel ajánlotta a lakosság figyelmébe a kedvezményt, ami egész évben igénybevehető. A helyi vásárlásokkal a helyi vállalkozásokat segítjük, és ez közös érdekünk is – mondta.

Vélemény, hozzászólás?