Hírek Kiemelt hírek Szentes

Véget értek a VII. Speciális Olimpia Nyári Nemzeti Játékok

Szentes idei legnagyobb szabású (és hatású) rendezvénye, a VII. Speciális Olimpia Nyári Nemzeti Játékok augusztus 28-án, a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban megtartott záróünnepséggel befejeződött.
Az ország minden részéből érkezett mintegy 700 sportoló, továbbá szakvezetők, kísérők, önkéntesek gyakorlatilag megtöltötték a sportcsarnokot, és boldog, vidám hangulatban, de ünnepélyes körülmények között vettek búcsút a Nemzeti Játékoktól, a várostól, a rég és a most szerzett barátoktól.
Az ünnepség elején még néhány díj átadására sor került, majd ünnepi beszédek következtek.
Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere újfent köszöntötte a sportolókat, a szakvezetőket, és megköszönte az együttműködés révén sikeresnek mondható programokat. Reményét fejezte ki, hogy a a vendégek jól érezték magukat a városban, azt itt lakók pedig érzelmekből (is) sokat kaphattak a versenyzőktől, szakemberektől.
Külön megköszönte az önkéntesek áldozatos munkáját, mellyel a város hírnevét öregbítették.
Szabó Tibor Szegvár polgármestere is arról beszélt, hogy jó érzés volt neki és munkatársainak ebben a szervező munkában részt venni, életvitelben tanulhattak a fogyatékkal élő sportolóktól.
Lengyel Lajos, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ) elnöke méltatta a versenyzők felkészültségét, felkészítését, megköszönte a szervezők, az önkéntesek fáradhatatlan munkáját, sikeresnek ítélte meg a VII. Speciális Olimpia Nyári Nemzeti Játékokat. reményét fejezte ki, hogy láthatnak a Szentes versenyzők közül is többeket 2023-ban, a Berlinben rendezendő Nyári Világjátékokon.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy
Szabó Béla, a MSOSZ társ-elnöke, a Játékok Szervező Bizottságának vezetője megköszönte valamennyi, a szervezésben résztvevő ember munkáját, továbbá a szponzorok támogatását.
Ezt követően dj. Lupy és Baby Gaby szórakoztatta az immár a versenyek feszültségétől teljesen felszabadult sportolókat, akik önfeledten énekeltek, táncoltak együtt a fellépőkkel.

Vélemény, hozzászólás?